Ζήσε Απίστευτες Εκπτώσεις!

Καλωσορίστε στο Repair Club, το πρόγραμμα μέλους του Digital Info που σας προσφέρει ασυναγώνιστες εκπτώσεις και προνόμια για τις επισκευές σας. Στο Digital Info, εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επιλέγοντάς μας για τις ανάγκες σας στα ηλεκτρονικά προϊόντα. Για να σας ευχαριστήσουμε, δημιουργήσαμε αυτήν την ειδική κάρτα μέλους που θα σας ανταμείβει κάθε φορά που εμπιστεύεστε τις επισκευές σας σε εμάς.

Προνόμια Μέλους

Με την κάρτα μέλους "Repair Club," εκτός από τις εκπτώσεις, θα απολαμβάνετε και πρόσθετα προνόμια, όπως προτεραιότητα στο service εώς και δωρεάν εργασία επισκευής βλάβης.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-07-25 183545

Σύλλεξε Πόντους

Με κάθε αγορά σου κερδίζεις το μισό ποσό σε πόντους.

Με κάθε επισκευή σου κερδίζεις όλο το ποσό σε πόντους

Για παράδειγμα αν κάνεις μια αγορά ενός προϊόντος αξίας 60€ έχεις κερδίσει 30 πόντους ενώ αν κάνεις μία επισκευή αξίας 60€ θα έχεις κερδίσει 60 πόντους

Εξαργύρωσε Πόντους

Μετα τους 100 πόντους μπορείτε να ζητήσετε εξαργήρωση

Κάθε πόντος έχει αξία 0,10€ και μπορείς να τα αφερέσεις από όποιο κόστος εργασίας επιθυμείς

Για παράδειγμα αν έχεις συλλέξει 200 πόντους τότε ισοδυναμούν με 20€ τα οποία μπόρείς να ζητήσεις να αφαιρεθούν από το κόστος της εργασίας σε όποια επισκευή εσύ επιθυμείς

Δεν είσαι ακόμα μέλος του Repair Club ;

Επικοινώνησε μαζί μας ή έλα στο κατάστημα

Όροι και προϋποθέσεις μέλους

Για να γίνεις μέλος και να αποκτήσεις την κάρτα Repair Club αρκεί μία επίσκεψη απο το κατάστημα μας, ωστε να σας κάνουμε ενεργό μέλος και να παραλάβετε και την κάρτα σας. 

Η εξαργήρωση πόντων γίνετε απο 100 πόντους και πάνω.

Το όριο των πόντων που μπορείς να συλλέξεις είναι 2000 .Μετά την συλλογή αυτών θα πρέπει να υπάρξη εξαργήρωση κάποιων για να προστεθούν ακόμα πόντοι .

Η κάρτα μέλους ,όπως αντοιστιχα και οι πόντοι είναι σε ισχύη για 2 έτη. Μετά το πέρας αυτών το μέλος όπως και οι πόντοι του πάυουν να είναι ενεργοί.

Η προσθήκη και η εξαργήρωση πόντων γίνετε μόνο με την επίδειξη της υπάρχουσας κάρτας μέλους Repair club.

Η έκπτωση/εξαργύρωση πώντων αντιστοιχεί αποκλειστικά και μόνο στο κόστος εργασίας

Σε περίπτωση κλοπής της κάρτας σας η απώλειας , μέσω επικοινωνίας με εμάς σας παρέχουμε νέα καρτα ακυρώνοντας την παλαιά και οι πόντοι σας μεταφέρονται στην νέα κάρτα Repair Club . Αυτή η διαδικασία γίνετε στο κατάστημά μας μετά απο επιβαβέωση ενός κωδικού που σας αποστέλουμε στο email σας.

0
Καλάθι
  • No products in the cart.